Sigurisht që të jesh një nga njerëzit më të pasur në botë nuk është shpesh një rastësi. Elon Musk është një nga ata njerëz që ka deklaruar publikisht se ka disa zakone të pathyeshme që e bëjnë atë më produktiv.

Shihni tre prej tyre:

*Nuk është gjithmonë i arritshëm

Në praktikë, kjo do të thotë që ai shmang të qenit drejtpërdrejt i arritshëm për njerëzit jashtë kompanisë së tij. Për ta arritur këtë, ndër të tjera, ai përdor një email të fshehur në mënyrë që të mos duhet të kalojë kohë në idetë dhe kërkesat e të tjerëve.

*Programi i pesë minutave

Elon Musk nuk i përmbahet vetëm një orari, por një programi të rreptë. Kjo do të thotë në praktikë që ai e ndan ditarin e tij çdo pesë minuta dhe vazhdimisht përpiqet ta përmirësojë atë. Ndërsa ai thotë: “Kjo është këshilla më e mirë. Vazhdoni të mendoni për t’i bërë gjërat më mirë dhe të pyesni për gjithçka. ”

*Të paktën 6 orë gjumë

Një rregull i paprekshëm është të flesh të paktën gjashtë orë. Ai ka deklaruar se fle të paktën gjashtë orë për produktivitet maksimal. Gjatë ditës ai stimulon trupin e tij me kafe.