Në Vlorë ka nisur sezoni veror. U hap më 1 maj dhe duket se do të vazhdojë gjatë. Këtë fundjavë Pashkësh të gjithë kanë shkuar në Vlorë, duke të krijuar idenë se është korrik, jo maj.

Vlorë, të gjithë në plazh

Kafet, restorantet, hotelet janë plot dhe dielli i së dielës ka bërë që të jenë mbushur dhe plazhet e qytetit.

Vlorë, të gjithë në plazh

Kudo sheh njerëz që marrin rreze ose lahen në det.

Vlorë, të gjithë në plazh

Madje në det sheh më shumë se kurrë varka peshkimi dhe skafe.

Vlorë, të gjithë në plazh

Sezoni nisi dhe Vlora këtë verë duket se do të jetë destinacioni nr.1.