Një fenomen i paparë u formua në qiellin e Larisës .  Të hënën pasdite qielli me re së bashku me rrezet e diellit mbizotëruese formuan një “tufë” të çuditshme resh që mund të përshkruhen vetëm si të frikshme.

Mediat greke nuk kanë nguruar që të filmojnë këtë fenomen spektakolar të reve.

Retë deh forma e tyre e çuditshme siç quhen ndryshe “Mammatus” janë zakonisht paralajmëruese të shtrëngatave të afërta ose shfaqen pas një stuhie. Ati përbëhen nga rryma të ftohta dhe shtrihen për shumë milje.