Një grua nga Xhorxhia bëri një zbulim shumë befasues, pasi gjeti 18 gjarpërinj nën shtratin e saj.

Trish Wilcher tha se ajo ishte në dhomën e saj të gjumit në shtëpinë e familjes së saj në Augusta kur vuri re diçka në dysheme.

“Para se të shkoja për të fjetur, unë pashë atë që mendoja se ishte një copë lëmsh në dysheme, shkova për ta zgjatur atë dhe ajo u zhvendos”, tha Wilcher për WJBF-TV.

Wilcher dhe burri i saj, Max, së shpejti zbuluan se “lëmshi” ishte një gjarpër dhe kishte 16 foshnje të tjerë nën shtrat, së bashku me nënën e tyre.

Wilcher postoi foto të familjes së gjarprit në Facebook.

“Mbas kësaj mund të kem nevojë për një kardiolog”, shkroi ajo në faqen e rrjetit social.

Max Wilcher përdori një mjet për të marrë çdo gjarpër dhe i vendosi në një thes. Më pas Wilchers lëshuan gjarpërinjtë në një përrua afër.