Drejtori ekzekutiv i Facebook, Mark Zuckerberg është shprehur se kompania po bëhet gati të debutojë pajisjen e saj të ardhshme, syzet inteligjente. Facebook ka bashkëpunuar me markën Ray-Ban.

Zuckerberg thotë se syzet do të duken njësoj si syzet e zakonshme. “Syzet kanë faktorin e tyre ikonik të formës dhe ato t’ju lejojnë të bëni disa gjëra mjaft të pastra.”, është shprehur Zuckerberg.

Ai tha se specifikimet e fshehta janë një hap para drejt ambicieve më të mëdha të Facebook të realitetit virtual. “Këto përpjekje janë gjithashtu pjesë e një qëllimi shumë më të madh: të ndihmojmë në ndërtimin e metaverse,” tha ai.