Instagram ka pasur probleme ditën e sotme. Përdoruesit janë ankuar se nuk kanë mundur ta përdorin rrjetin social si zakonisht.

Ankesat përfshinin faktin që nuk rifreskohej, mesazhet direkte nuk dërgoheshin, ose komentet nuk mund të postoheshin,  si dhe nuk mund të hynin fare në aplikacion.

Problemet u përjetuan në të gjithë botën, sipas faqes së internetit të përcjelljes Down Detector, e cila sugjeroi që kishte pasur probleme gjatë gjithë mëngjesit, por ato ishin rritur rreth mesditës.

Megjithatë, nuk dukej se po prekte të gjithë përdoruesit. Disa mund të ngarkonin dhe ndërvepronin si zakonisht.