Një snajperist u gjet i vdekur në bregun Melani të Pelionit Jugor në Greqi, të dielën. Lidhur me këtë ngjarje një peshkatar 52-vjeçar u arrestua, pasi ai nuk njoftoi autoritetet për gjetjen e trupit të pajetë.

Detajet e reja që u bënë të ditura nga Roja Bregdetare në lidhje me vendndodhjen e personit të vrarë 74-vjeçar në Volos janë tronditëse .

Sipas informacionit përkatës, hetimet vijojnë dhe ene nuk dihet se kush e vrau snajperistin.

Konkretisht, mëngjesin e së dielës, një peshkatar ndërsa po peshkonte, nxori me rrjetat e tij trupin e snajperistit. Por sapo e ka parë raportohet se e ka hedhur sërish në ujë, pa njoftuar autoritet dhe për këtë arsye ai u arrestua.