Një përdorues i Google Maps ka identifikuar përmes faqes një portë misterioze.

Fotoja që tregon portën misterioze u ngarkua në faqen Reddit, teksa duket sikur është gdhendur në një strukturë guri në mal.

Sipas mediave të huaja, me këtë rast, disa persona kërkuan në internet për të gjetur se çfarë mund të ishte ajo se çfarë panë. Edhe njëri prej tyre raportoi se porta duket se gjendet në Turqi midis qytetit Burdur dhe Denizli.