Një burrë britanik mund të ketë vendosur një rekord të ri Guinness, pasi vizitoi 51 bare në 8 orë, 52 minuta dhe 37 sekonda.

Matt Ellis nga Anglia tha se zyrtarët e Guinness i thanë atij se aktualisht nuk ka asnjë rekord botëror për shumicën e bareve të vizituara në 12 orë nga një individ, kështu që agjencia e mbajtjes së rekordeve vendosi qëllimin për të krijuar rekordin në 50.

Ellis ju kërkua të kishte dëshmitarë me vete në çdo ndalesë dhe të konsumonte të paktën 124 mililitra pije.

Ndërkohë që ka  dorëzuar provat te Rekordet Botërore Guinness, ai po pret për certifikim zyrtar.