Ky mega jaht është përshkruar si “Ferrari” i detit. Kompania Lazzarini Design Studio zbuloi jahtin rreth 27 metra të gjatë që kushton 9 milionë euro. Ka krahë metalike të stilit të supermakinës që përdoren për të ngritur jahtin dhe që tejkalojnë 37 km/orë.

Një hiperjaht i ri mahnitës, i fotografuar më lart, është zbuluar që është përshkruar nga projektuesit si një “Ferrari i deteve”.

Përmban dhe një garazh që ndodhet në pjesën e pasme, i formuar nga një platformë që mund të përdoret dhe si shezlong. Niveli i poshtëm përmban një dhomë ndenjeje, kuzhinë dhe hapësirë ​​për tre deri në katër dhoma gjumi për mysafirët.