General Motors ka zbuluar një makinë të re konceptuale elektrike nga marka e saj, Cadillac. Automjeti luksoz me dy vende, i quajtur InnerSpace, adopton një dizajn futuristik dhe është krijuar për të qenë plotësisht autonome. Nuk ka as timon. InnerSpace do t’i lejojë pasagjerët e tij “të përqendrohen në udhëtimin e tyre dhe jo në drejtimin” falë një sistemi autonom të drejtimit.

Cadillac InnerSpace shënon të gjitha kutitë e makinave konceptuale bonkers.

Kjo është arsyeja pse pjesa e brendshme ka një ekran panoramik të tipit SMD LED, që zëvendëson xhamin e përparmë, i cili lejon pasagjerët të argëtohen dhe të shikojnë përmbajtje relaksuese. Dy sediljet duken si një shtrat i vetëm sepse nuk ka ndarje mes tyre. Megjithatë, sediljet janë të pavarura dhe rrotullohen nga jashtë për të hyrë dhe dale nga automjeti.

Ka dhe dy panele të vogla në dyer, duke e zgjeruar ekranin pak më shumë. Falë teknologjisë Ultium, bateritë janë të shpërndara në disa vende në makinë, gjë që lejoi projektuesit ta bënin kabinën më të gjerë dhe më afër tokës. Sipas Cadillac, ngasja autonome “e largon shoferin nga rruga”. Kompania nuk ka zbuluar asnjë të dhënë teknike. Për momentin, InnerSpace duket shumë larg arritjes së rrugës.