Policia sllovene ka arrestuar një shofer autobusi nga Kosova dhe Metohia, i cili po ngiste autobusin pa rrotë, raportojnë mediat sllovene.
Një autobus i drejtuar nga një shofer 32-vjeçar nga Kosova është ndalur në autostradën Lubjanë-Obrezhjeje. Shoferi u gjobit me 400 euro, tha policia sllovene.

Shoferi, identiteti i të cilit nuk është specifikuar, nuk ka mundur të shpjegojë se ku e ka humbur timonin e autobusit, transmeton RTS.
Krahas gjobës për mos respektim të ligjit për automjete, ndaj tij është iniciuar procedurë gjyqësore dhe është paraparë gjobë prej 2000 euro.