Me binjakët në bark dhe një serial Netflix në rrugë e sipër, jeta e Georgina Rodriguez mund të quhet padyshim një përrallë.

“Dikur shisja çanta, tani i koleksionoj”, – tha së fundmi showgir-lja spanjolle, e cila u takua me Cristiano Ronaldon në vitin 2016, kur punonte si shitëse.

Tridhjetë milionë ndjekës në Instagram më vonë, jeta e Georgina nuk mund të ishte më ndryshe. Por jo gjithçka që shkëlqen është flori.

Georgina zbuloi disa histori për marrëdhënien e saj me kampionin portugez në një intervistë të gjatë në “El Mundo”: “Falë dashurisë, jeta ime tani është një ëndërr.

Është shumë e rëndësishme të mos harrojmë kurrë nga vijmë. Unë e di se çfarë do të thotë të mos kesh asgjë dhe e di se çfarë do të thotë të kesh gjithçka”.

Sidoqoftë, fama ka edhe më shumë dobësi: “Kjo është pjesa që më duket më e vështirë dhe që më mungon më shumë me Cristianon, të jem në gjendje të shkoj në një dyqan apo supermarket si shumë çifte.

Ndonjëherë mendoj se kemi shumë gjëra të këndshme, por është e vështirë të mos shkosh në një lokal të thjeshtë.

Gjithmonë duhet të shkojmë në restorante të organizuara mirë, që të mos na shqetësojnë njerëzit, nuk mund të shkojmë as në shkollë për të marrë fëmijët. Kështu humbisni shumë gjëra që keni pasur më parë dhe me të cilat jeni mësuar”.