Ajo la kurorën e Miss-it për të rrokur armët dhe për t’i dërguar mesazhin e saj botës: “Pushtuesit do të vdesin në tokën tonë! E gjithë bota do ta shohë këtë”.

Anastasia Lenna, ish-Miss Ukraina, rrëmbeu armën dhe vendosi të luftojë kundër ushtrisë ruse. Këtë e tregon vetë ajo përmes profilit në Instagram, të cilin e mban vazhdimisht të përditësuar me foto të lëvizjeve të saj në territorin ukrainas.

“Të gjithë ata që kaluan kufirin tonë për luftë do të vriten”, – premtoi ai. Lenna ka mbi 229 mijë ndjekës dhe ditët e fundit ka alternuar mesazhe ironike (“do të luftojmë aq fort, sa NATO do të duhet të na kërkojë të bashkohemi”) me lëvdata për presidentin Zelensky, të cilin ajo e përcakton si “një lider të vërtetë”.