Kryeministri Edi Rama ka mbërritur sot në Berlin për vizitën zyrtare me kancelarin gjerman.

Ja Axhenda:

E diel, 10 prill 15.05 – Mbërritja në aeroportin Berlin-Brandenburg Ceremonia zyrtare e pritjes për Kryeministrin dhe delegacionin që e shoqëron. 15.15 – Nisja drejt qytetit të Berlinit E hënë, 11 prill 10.30 – Vizitë në ambientet e “Factory Berlin” 12.30 – Takim me znj. Franziska Giffey, kryetare e bashkisë së Berlinit 15.20 – Takim bilateral me z. Frank-Ëalter Steinmeier, President Federal i Gjermanisë 18.00 – Takim tete-a-tete me z. Olaf Scholz, Kancelar Federal i Gjermanisë 18.15 – Konferencë e përbashkët shtypi me z. Olaf Scholz, Kancelar Federal i Gjermanisë.