TIRANË– Këmbenin valutë false në Tiranë dhe rrethe, arrestohet tre persona.

Operacioni i zhvilluar nga seksioni i krimit ekonomik në Tiranë ka evidentuar disa raste të mashtrimit nga ana e 3 personave.

Sipas të dhënave paraprake, grupi kishte hedhur në treg me anë të pikave të këmbimit disa para false në Tiranë, Elbasan, Korçë dhe Lezhë.

Materialet i kaluan prokurorisë për hetime të mëtejshme.