Suedi- Një 29 vjeçare e cila ka bërë ndërhyrje në të pasmet e saj, në përpjekje për t’i pasur të mëdha, ka treguar se ajo nuk mund të ulet në karrige.

Natasha Crown, 29 vjeç, nga Goteborgu, postoi një imazh në Instagram për të nxjerrë në pah realitetin e të pasurit të pasme të mëdha.

Një nga postimet e saj shkruhej: “Asnjë karrige nuk është kurrë e mjaftueshme”, tha ajo.

E varura nga kirurgjia zbuloi se ajo kishte qenë beqare për shtatë vjet dhe se mendonte se nuk kishte gjetur mashkullin e duhur pasi ata e shohin atë frikësuese.

Ajo po ashtu pranoi se po planifikon një ngritje të gjashtë për të pasmet.