Një lajm tepër i çuditshëm vjen nga Britania e Madhe përsa i përket sulmuesit të Manchester United, Erling Halaand.

Një grup tifozësh kanë shpërndarë një peticion online ku kërkohet përjashtimi i norvegjezit nga Premier League. Motivi është tepër i thjeshtë, me 14 gola të shënuar në 8 takime ai konsiderohet prej tyre një robot dhe jo njeri.

Peticioni në fakt gjeti mbështetje te tifozët rivalë të City, ku 2 milionë prej tyre kanë nënshkruar pro largimit të Halaand. Por tashmë ai u hoq nga rrjeti për të shmangur që çështja të shkonte për t’u diskutuar në parlament.