Një vajzë 24-vjeçare ka treguar arsyen pse nuk fle në të njëjtin shtrat me partnerin e saj, me të cilin ka edhe dy fëmijë të vegjël.

Chloe Szepanowski dhe Mitch Orval kanë 8 vite të lidhur, por nuk flenë më me njëri-tjetrin.

“Nuk flemë në të njëjtin shtrat pasi shpesh dy djemtë e vegjël flenë me mua. Ai fle në divan shumicën e netëve, pasi është më rehat aty”, tregoi Chloe në Instagram.

Chloe Szepanowski dhe Mitch Orval janë shumë të famshmë në SHBA për faktin se ndajnë shumë gjëra private me ndjekësit e tyre.