Orangutangu Walter nga kopshti zoologjik i Dortmundit ka parashikuar Spanjën si fituese në ndeshjen çerkefinale përballë Gjermanisë.

Walter është 35 vjeç dhe  nuk është i panjohur për të parashikuar fatin e ndeshjeve të futbollit pasi ka gjetur sakte rezultatet e garave të klubeve gjermane apo evropiane.

Këtë herë, ai parashikoi iberikët si fitues duke zgjedhur tasin me ushqim që mban flamurin e Spanjës. Me një shkallë suksesi shumë të lartë deri më tani, tifozët gjerman shpresojnë që Valter të gabojë këtë herë…