Dy platformat gjigante, që regjistrojnë miliona përdorues në mbarë botën, Youtube dhe Gmail, janë jashtë funksionit momentalisht.

Janë të shumtë reagime në rrjet ku njerëzit shprehen se nuk aksesojnë dot në adresën e tyre në gmail apo se nuk hapin dhe uplodojnë video në Yotube.

Ndërkohë ende nuk ka një reagim se çfarë mund ta ketë shkarkuar këtë problem.

Gmaill