Dashi

Përgjegjësia dhe ndjenja e detyrës janë të rëndësishme në çështjet financiare të të lindurve të kësaj shenje. Ju nuk duhet të prisni rendiment të madh, por me siguri mund të shpresoni për të ruajtur ato që keni fituar. Orët e ditës nxisin humorin në biznes dhe favorizojnë përqendrimin. Sa më afër mbrëmjes të jeni, aq më të prirur për të ëndërruar për të pamundurën do të jeni.

Demi

Marrëdhëniet me njerëzit do të përcaktohen kryesisht nga stili juaj i komunikimit, mendimet e shprehura në një dialog si dhe atmosfera vetë. Duke pasur kontakte të tilla, ju mund të frymëzoni njerëzit me idetë tuaja praktike.

Binjakët

Çështjet urgjente do të ishte më mirë të përfundonin para mbrëmjes. Mundohuni që nga projektet të kërkoni më shumë përgjegjësi, vendosmëri dhe të jeni më mendje hapur, duke filluar që nga mëngjesi. Në këtë mënyrë do të jetë më e lehtë për ju që të keni mendim të drejtë për çdo pikëpamje.

Gaforrja

Taktikat që do të zgjidhni lidhur me kontaktet tuaja në të ardhmen do të përcaktohen kryesisht nga ndjenjat, zakonet, instiktet dhe logjika juaj. Mundësia e bllokimit në një rreth vicioz iluzionesh dhe tundimesh është mjaft e lartë.

Luani

Motoja e ditës do të jetë qëndrueshmëria dhe ngadalësia, të cilat do t’iu udhëheqin gjatë gjithë ditës. Si të dhënë pas modës do të arrini një qëllim të caktuar dhe do të përmbushni detyrat e dhëna. Në gjysmën e dytë të ditës ju mund të zbuloni gjëra të mërzitshme, ndërkohë që mundësitë tuaja janë shumë më të mëdha dhe mund të ngelen në hije.

Virgjëresha

Nëse doni të kontrolloni situatën, veproni në mënyrë efektive dhe në përputhje me bindjet tuaja. Vetëm në këtë mënyrë ju do të arrini të përmbushni qëllimet tuaja. Sa më shpejtë të punoni për çështjet e punës, aq më mirë do jetë.

Peshorja

Gjysma e parë e ditës krijon kushte mjaft të favorshme për të bërë marrëveshje lidhur me transaksionet e pasurive të patundshme dhe bankare. Vendimet e marra gjatë këtyre orëve janë shumë të besueshme. Megjithatë ato projekte të cilat i keni hedhur në letër, është koha që t’i realizoni sa më shpejtë.

Akrepi

Nëse ju dhe partneri juaj keni plane afatgjata në vend të shpresës për të ardhmen, mos humbni kohë dhe filloni të bashkëpunoni qysh në mëngjes. Do të jetë shumë më e lehtë për ju të dy që të jeni të disiplinuar, të përgjegjshëm dhe largpamës.

Shigjetari

Do të përqendroheni aq shumë me punën tuaj rutinore aq sa do të harroni kohën dhe rregullat e mirësjelljes. Frymëzimi juaj i fortë, do të mundësojë arritje të mëdha, veçanërisht nëse puna kërkon krijimtarinë dhe imagjinatën tuaj, e cila duke ndërhyrë në proceset rutinë i jep hov asaj.

Bricjapi

Serioziteti i lindur dhe përgjegjësia nuk do t’iu lejojë që të çlodheni plotësisht dhe disa veprime do të rezultojnë të padobishme. Gjatë gjithë ditës organizimi juaj, do të jetë një karakteristikë dalluese. Edhe një argëtim apo ngjarje romantike do të rezultojë si një veprim i mirëplanifikuar, ndonëse do të mburreni me spontanizmin.

Ujori

Kalojeni ditën në një mjedis familjar, mes anëtarëve të familjes dhe të afërmit. Nëse jetoni vetëm, do të bënit mirë që gjatë kësaj dite të merreni me përmirësimin e shtëpisë suaj. Sot do të gjeni kohë si për punë edhe për argëtim.

Peshqit

Do të jetë më e lehtë për të lindurit e kësaj shenje që të vendosin në gjysmën e parë të ditës. Gjatë kësaj kohe do të zbusni disi imagjinatën tuaj dhe do të veproni në përputhje me kushte te përcaktuara, rregullat dhe udhëzimet.