Në daljen e paralajmëruar për mediat, krahas të tjerave, Kryeministri Rama prezantoi edhe prurjet e reja për zgjedhjet e 25 prillit.

Emra të panjohura për masën e gjerë, por jo të tillë për komunitetin ku ata jetojnë dhe punojnë.

Lista është si më poshtë:

Edona Bilali, Shkodër

Pranvera Resulaj, Vlorë

Greta Duraku, Kukës

Eni Zake, Korçë

Lavdrim Krashi, Dibër

Hatixhe Konomi, Berat

Si prurje të reja prezantoi edhe Luljeta Bozon dhe Najada Çomon, që ndryshe nga pjesa tjetër janë të njohura për publikun e gjerë.