Presidenti i Republikës Ilir Meta, përmes një foto-postimi në rrjetet sociale, shprehet se ka ardhur koha që një sistemi fals që nuk dëgjon dhe nuk i jep asnjë mundësi të rinjve, duhet refuzuar.

“Koha për të refuzuar falsitetin e këtij sistemi, që nuk i dëgjon, nuk i përfshin dhe nuk ju jep asnjë mundësi të rinjve“, shkruan presidenti Ilir Meta.

Ky ishte mesazhi i radhës së presidentit Ilir Meta kundër mazhorancës aktuale, duke e akuzuar për mos dhënien e mundësisë për të rinjtë që po largohen. Një ditë më parë, Meta pati një takim me të rinjtë, pjesë e Rrjetit Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri.