Prej dy ditësh në qëndër të Tiranës është imporvizuar një stendë për grumbullimin e ndihmave humanitare ndaj qytetarëve Ukrainas të cilët gjenden prej më shumë se një jave nën ethet e luftës nga agresioni Rus.

Ndryshe nga reagimet e shumta mbeshtetëse dhe inkurajuese  në rrjetet sociale të qytetarëve Shqiptarë ndaj kombit Ukrainas , realiteti le disi për të dëshiruar kur vëzhgon se stenda për grumbullimin e ndihmave humanitare gjendet bosh .

Të shpresojmë se Shqiptarët do te tregohen më solidarë dhe humanë jo vetëm në rrjetet sociale por dhe në realitet.

Lajm në përditësim…