Megaoperacioni me 43 urdhër-arreste ndaj personazheve ndaj një ish-deputeti, ish-zyrtarësh policie dhe personazheve të njohur të botës së krimit, ishte vetëm një nga zhvillimet në SPAK gjatë së premtes.

Në të njëjtën ditë, Struktura e Posaçme mori deklarime nga Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave, Engjëll Agaci, si edhe kryebashkiakja e Durrësit, Emiriana Sako.