Ne të gjithë i duam dasmat dhe nuk e kemi fjalën si institucion, por si një mundësi për argëtim, ahengje, vallëzime, shoqëri dhe zakonisht ushqim të mirë. Megjithatë, ajo është dita kryesore e çiftit pasi është jeta e tyre së bashku fillon në atë ditë. Nëse ndalemi për një minutë dhe vëzhgojmë sjelljen e çiftit do të kuptojmë gjithashtu se deri në çfarë mase do të zgjasë marrëdhënia e tyre.

Të paktën kështu thotë fotografja profesioniste e dasmave dhe TikToker Shayla Herrington, e cila zbuloi tre shenjat kryesore se një martesë nuk do të zgjasë, pasi i ka identifikuar pas një karriere 15-vjeçare në këtë fushë.

Shenja e parë, që tregon shumë është kur çifti, përveç fotove standarde, bëjnë më shumë me familjen apo miqtë e tyre.

“Më duket mjaft e arsyeshme. Po, sigurisht që do të dilni me nënën dhe babanë ose vëllezërit dhe kushërinjtë tuaj të preferuar, por nëse partneri juaj mungon në më shumë se tre foto, është mjaft e dyshimtë”, thotë fotografja.

Një shenjë e rëndësishme është edhe sjellja e miqve të nuses dhe dhëndrit. Nëse shoqëria nuk shkon mirë me partnerët respektivë, pra nëse shokët e dhëndrit nuk pëlqejnë nusen dhe e kundërta, atëherë gjasat janë që kjo marrëdhënie të mos zgjasë shumë.

Dhe shenja e fundit, por edhe shumë e rëndësishme, është nëse gjatë festës pas dasmës zyrtare, çifti kalon më shumë kohë me miqtë e tyre sesa me njëri-tjetrin. Nuk është familjar, kështu që do duhet ta rishikoni marrëdhënien tuaj.