Ndeshja Kastrioti-Skënderbeu është shumë e rëndësishme për fatet e mbijetesës të të dyja skuadra. Ajo duhet të niste në 13:45, por ka nisur disa minuta vonesë.

Kjo si pasojë e një momenti tensioni në tunelin e dhomave të zhveshjes mes dy skuadrave. Arbitri kryesor Juxhin Xhaja thërret Didën dhe Bajramin, duke i ndëshkuar me karton të kuq. Një rekord negativ për futbollin shqiptar.