Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK) ka lëshuar urdhër arresti për ish kreun e Bashkisë së Durrësit. A2 CNN raporton se SPAK ka firmos urdhër arrest përveç Dakos edhe për ish zyrtarë të tjerë të Bashkisë. /a2