Gazetari Bledi Mane dhe eksperti i kriminalistikës, Artan Rexhepi ishin të ftuar në studion e “Shqipëria live” për të analizuar vrasjen e djeshme në Elbasan.

Por, pjesa e dytë e emisionit nisi me debatet mes dy të ftuarve, që në fakt vazhdonin që nga momenti i publicitetit.

Bledi Mane akuzoi Rexhepin se e ka kërcënuar atë si gazetar. “Jo ti, po s’ka burrë nëne që mund ta gërricë me gazetarët, sidomos në shtëpinë e tyre”.

Rexhepi: Nuk kam asgjë me ty!

Mane: Nuk mund të kesh asgjë me mua ose me kolegët e mi. Do të flasim jashtë!

Ndërkohë, Rexhepi heq mikrofonin dhe çohet nga karrigia. Bledi Mane tha se “dua të kërkoj një falje publike”, gjë që nuk ndodhi.

Sipas dy moderatorëve në studio, nuk u dëgjua ndonjë kërcënim nga Rexhepi, megjithatë situata mbetet e paqartë. Të dy të ftuarit u larguan nga emisioni, i cili transmetohet direkt në Top Channel, ndërkohë që vijoi transmetimi normal i programacionit.