UEFA nuk do të dënojë Barcelonën, Juventusin dhe Real Madridin.

Të tre klubet nuk pranuan të heqin dorë nga Superliga dhe u shigjetuan nga Ceferin.

Sipas deklaratës, UEFA ka deklaruar se procesi është shpallur i pavlefshëm dhe se tre klubet nuk janë më nën juridiksion disiplinor.