Martesa dikur magjepsëse e George Clooney dhe Amal duket se po përballen me sfida. Çifti i cili u zotua të mos lejojë që oraret e tyre të ngjeshur në punë të ndikojnë në marrëdhënien e tyre, nuk ia ka dalë.

Sipas një raporti të fundit të Intouch, George do të zhvendoset në Nju Jork për të paktën një vit për të luajtur në “Broadway”, ndërsa Amal do të qëndrojë në vilën e tyre në Liqenin Como, 4000 milje larg nga bashkëshorti.

Nga sa u tha, Clooney nuk është i vetmi që duket se ka lënë punën e tyre t’i pushtojë jetën personale. Bashkëshortja e tij, Amal, një avokate e specializuar për të drejtat e njeriut, është po aq e zënë, shpesh larg për shkak të takimeve të ngarkuara me klientët e saj. Besohet se ajo është e angazhuar në mënyrë aktive në përpjekjet mbarëbotërore që rrallë shihen nga publiku i gjerë. Ajo e ndan kohën e saj mes Londrës, ku merret me klientët e saj, dhe Hagës, Holandë, e cila është vendndodhja e Gjykatës Ndërkombëtare Penale.

Sipas një burimi të paidentifikuar, çifti tani thuhet se po jetojnë jetë të ndara për shkak të angazhimeve të tyre intensive të punës.