Ambulanca duke transportuar paciente te infektuar me koronavirus ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Shifrat e koronavirusit ne Shqiperi po rriten nga dita ne dite. /r/n/r/nAmbulances transport coronavirus infected patients near the Infectious Diseases Service at the Mother Teresa University Hospital Center, QSUT, which has turned to quarantine, and has been renamed COVID Hospital 1. Coronavirus figures in Albania are grow day by day.

Ulen shifrat e infektive me COVID-19 ne vendin tone. 40 qytetarë të infektuar dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit.