Sa shpesh këshillohet që të bëjmë dush dhe cilat janë orët e rekomanduara?

Një pyetje e tillë shtrohet sepse larja e tepërt mund të bëhet e dëmshme, duke dobësuar sistemin tonë imunitar, duke eliminuar disa baktere të nevojshme për trupin dhe duke shumëfishuar praninë e mikrobeve dhe mikroorganizmave që sulmojnë lëkurën, përveç tharjes dhe plasaritjes së saj.