Kampioni Olimpik në mundje, Shaban Trstena ka mposhtur “Covid 19”.

Ka qenë vetë Trsta që e ka bërë të ditur lajmin përmes profilit të tij zyrtarë në facebook, aty ku falënderon heroinat e vertëtë, mjekët, të cilët për një vit, çdo sekdondë, çdo ditë dhe çdo natë ishin në luftë për të shpëtuar jetët e popullit tonë.

Trstena është asimptomatikë, mirëpo pas testit të bërë, i njëjti kishte rezultuar pozitiv, ku tashmë ai ështe fitimtar ndaj Covid-19 .,