Hapësira përballë “Plazhit të Grave” në Strugë, e cila është lënë pas dore prej vitesh, kohët e fundit është rregulluar kopshtarisht, e kthyer në një lëndinë të gjelbër me zbukurime të bukura me lule.

Kjo hapësirë, e cila ka qenë pronë e KOK-ut për dekada, ishte një vend i lënë pas dore. Në të gjithë Strugën, është e dukshme që qyteti është krijuar kopshtarisht, parqet janë rinovuar, dhe metropolet më të mëdha mund t’i kenë zili dekorimet e luleve.