Gjyqi i vazhdueshëm i Johnny Depp për shpifje kundër Amber Heard po vazhdon të zbulojë sekretet e të famshmëve të përfshirë. Johnny Depp pretendon se Amber Heard ose shoqja e saj kanë kryer nevojën në shtratin e tij dhe më pas e kanë mbuluar me çarçafë.

Kur Johnny Depp do të dilte në përballje ditën e sotme (e martë) në çështjen e shpifjes kundër ish-bashkëshortes, Amber Heard, ai pritej të diskutonte njërin nga incidentet famëkeqe.

Depp ka akuzuar Heardin ose mikeshën e saj se kanë kryer nevojën fiziologjike në anën e tij të shtratit si pjesë e një akti hakmarrjeje.

Depp ka paditur ish-gruan e tij, Heard, duke pretenduar se ajo e kishte bërë atë si një abuzues në një letër të hapur që ajo shkroi në vitin 2018, shkruan Marca.

Ndërsa Heard nuk e përmendi emrin e ish-bashkëshortit të saj në artikullin e Washington Post, ekipi i tij ligjor ka pohuar se ajo ka dëmtuar karrierën e tij.

Ylli i Hollywoodit ka paditur Heard për 50 milionë dollarë dëmshpërblim, teksa aktorja ka kundërpaditur për 100 milionë dollarë për shpifje.

Më 22 prill 2016, Heard organizoi festën e saj të ditëlindjes së 30-të në apartamentin e tyre në qendër të Los Angelesit.

John

Depp thuhet se mbërriti vonë dhe vendosi të mos merrte pjesë në festë, gjë që e hidhëroi ish-bashkëshorten e tij.

Megjithatë, të nesërmen në mëngjes, punonjësja e Johnny e telefonoi për t’i thënë se dikush kishte bërë nevojën në anën e tij të shtratit dhe më pas e kishte mbuluar me çarçafë.

Depp është i sigurt se Heard ose një nga miqtë e saj është fajtor për krimin e tmerrshëm.

Sienna

Ky skandal, tha ai më vonë, ishte ‘gjëja e fundit’ që prishi martesën e tyre.

Në gjyq u zbulua dhe një mesazh në të cilin aktori bën shaka për penisin e tij, duke bërë që Depp të qeshë pasi u zbulua në gjykatë. Mes dëshmitarëve që u morën në pyetje si pjesë e gjyqit, infermierja e aktorit Debbie Lloyd mori qëndrimin e dëshmitarit të hënën dhe, së bashku me shqyrtimin e shënimeve të tij mjekësore, u pyet në lidhje me një sërë shkëmbimesh mesazhesh me tekst midis saj dhe aktorit, duke përfshirë një në të cilën ai kërkoi falje për refuzimin për ta parë atë më herët gjatë ditës.

Çfarë thoshte mesazhi?
Në kuadër të procesit gjyqësor, mesazhet SMS iu shfaqën jurisë dhe u lexuan, me përmbajtjen e paraqitur si më poshtë:

“Përshëndetje zemër, më vjen shumë keq për ditën e sotme. Mendova se ishe Stephen, për të cilin nuk jam veçanërisht i emocionuar për shkak të humbjes së besnikërisë dhe humbjes së kujtesës”, shkroi Depp.

“Ai ka provuar gjithçka për t’u tallur me mua deri në pikën e turneut me gruan time. Ai gjithashtu hyn në shtëpinë time të ndyrë sikur të ishte stacioni qendror i ndyrë. Më vjen shumë keq nëse ju mërzita. Nëse ju pëlqen, mund të më jepni pak morfinë për të parë nëse gjuha dhe penisi im do të prekin. Gjithë dashuria ime, J.”

Pas leximit të tekstit në gjykatë, Depp u duk se qeshi me natyrën grafike të mesazhit.